Ние много ще помогнем на тази община.
Гласувайте за нас!


За това призова по време на среща с работещи във фирма „Суперабразив“ вторият в листата с кандидатите за общински съветници на местната коалиция „Алтернативата на гражданите“ инж. Янко Запрянов, директор „Технологично и иновационно оборудване“ в „Арсенал“ .
Той запозна уважилите поканата за среща с ролята на общинските съветници от досегашната група „Експерти за Казанлък“, която на предстоящите избори е с новото име – „Алтернативата на гражданите“, с приноса на общинските съветници от тази формация в досегашните състави на Съвета.


Благодарение на активната работа в комисии и експертното мнение на съветниците от „Алтернативата на гражданите“ община Казанлък е сред 9-те общини в страната, които разполагат с основополагащ документ за стратегическо развитие и възможности за усвояване на евросредства по различни проекти - Интегрираният план за градско развитие.
Като председателстващи двете основни комисии в Общинския съвет на Казанлък, представител на досегашните Експерти имат съществен принос за случилото се в общината през последните 4 години за големите инфраструктурни проекти, реализирани в района.


От 2008 година до настоящия момент в три поредни Общински съвета групата на Експертите стана фактор, който внесе равновесие в Общиския съвет на града и дисциплинира бизнеса по отношение на социалната си отговорност, спрямо работниците си, каза още Запрянов пред присъстващите.
Той говори и за приноса на съветниците от групата по отношение на защитата на гражданския интерес, конкретно за позициите, които Експертите в досегашния Общински съвет са защитавали по отношение на продажбите на общинския лагер в Равда, на терена на бившето предприятие „ Бузлуджа“ и проекта за канализацията на село Горно Изворово.

С особен сантимент пред работещите в „Суперабразив“ говори Красимира Харизанова, досегашен общински съветник от групата на Експертите и кандидат за общински съветник отново в листата с името „Алернативата на гражданите“.
В един Общински съвет е важно да има грамотни хора от всички области, подкрепете ни с номер 70 в Бюлетината за общински съветници, каза Красимира Харизанова пред работниците от „Супербразив“.


Кандидатите за общински съветници от местна коалиция „Алтернативата на гражданите“ с проведоха среща и с работещи във фирма „Промон“.
Собственикът на фирмата Петър Кирев е част от листата на „Алтернативата на гражданите“, бившите Експерти от самото начало.
За нуждата от доказани хора и специалисти в различни области, които с опита и прагматичността си да създава добрите решения и визии за гражданите на общината говориха Петър Кирев.В срещата участваха и кандидатите за общински съветници от листата на „Алтернативата на гражданите“- адвокат Мариета Пепелешкова, инженерите Янко Запрянов и Цветан Шиков, ръководител „Проектиране, инвестици строителство в „Арсенал“.


Шиков благодари на работещите в „Промон“ за доброто партньорство и качествената работа.


На 27 октомври на изборите в община Казанлък .

„Алтернативата на гражданите“


№70 в бюлетината с кандидати за общински съветнициhttps://www.facebook.com/alternativatanagrazhdanite/

https://alternativatanagrazhdanite.com

http://www.zakazanlak.bg/alternativata-na-grazhdanite-mestni-izbori-2019-43Купуването и продаването на гласове е престъпление!