След Роял Албърт Хол Виктор Владков подреди в биографията си изпълнения в Мюзикферайн

Той е само на 12 години, но вече е свирил в две емблематични за световното музикално общество концертни зали – „Роял Албърт Хол“ в Лондон и „Мюзикферайн“ във Виена. До този момент казанлъшкият безспорен талант Виктор Владков има три първи награди в престижния международен конкурс за млади инструменталисти - Grand Prize Virtuoso.

През април той спечели във своята възрастова група Grand Prize Virtuoso - London и участва в концерта на победителите, състоял се в световноизвестната концертна зала, построена от кралица Виктория. През юли грабна приза в следващото издание на конкурса в Залцбург - Grand Prize Virtuoso – Salzburg. След като стана номер едно с изпълнението си на пиано в третата възрастова група на Grand Prize Virtuoso – Vienna, Виктор свири на гала-концерта във виенската „Мюзикферайн“ навръх Деня на българската независимост. Млади изпълнители от 20 страни в света показаха своя талант с изпълненията си на различни класически инструменти.
12-годишното момче от Казанлък вече години наред завоюва награди от престижни национални и международни конкурси. Странното при него е, че изучава музика не в специализирано училище, а в класа по пиано на преподавателката Елена Юлиянова в Школата по изкуства „Емануил Манолов“. Въпреки че избира доста различно ориентирано от изкуствата училище – Природо-математическата гимназия в Казанлък, Виктор Владков не престава да свири и да се представя блестящо на музикалните сцени.