Представители на младежката организация Y.D.C.M.A гр. Казанлък взеха участие в в 8-мото издание на Младежкия фестивал FunCity + 2018. ТЗа пореден път негов домакин стана Европейската младежка столица за 2017 година - Варна.

В богатата четиридневна програма на фестивала гостите и посетителите на Морската градина, Казиното и Аквариума можеха да станат участници или зрители в поредица творчески работилници, танцови ателиета, спортни занимания и много други интересни за младите хора събития.

Целта на фестивала е да осигури възможност за десетки младежи от различни страни да откриват своите скрити таланти и нови хобита, да развиват комуникативните си умения и тези за работа в екип, да се забавляват, да се движат, да се учат, да създават незабравими спомени и да преоткриват себе си и своята уникалност.
В рамките на проявите младежите от Казанлък, заедно с техни гости- доброволци от Полша и Испания създадоха уъркшоп на тема "зависимости" и споделиха совй опит от други международни участия, създавайки нови контактии партньорства с младежи от други европейски страни и големи градове от България.

Организатор на проявата бе Сдружение „Варна Европейска и Младежка столица“.