Във връзка с предстоящите празнични и почивни дни – от 19 септември до 22 септември 2015 г. включително EVN България информира, че касовите салони в пощенските станции на „Български пощи“ ЕАД за заплащане на консумирана енергия ще работят както следва:
на 19 септември (събота) и 20 септември (неделя) ще са отворени касовите салони, които традиционно работят в съботни и неделни дни.
на 21 септември (понеделник) са осигурени дежурни касови салони в пощенски станции в областните градове на Югоизточна България. На 22 септември (вторник) касовите салони няма да работят.

Екипите на дружеството са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването. Дружеството е осигурило хора и техника, които са в готовност да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.

ЕVN България
Телефонен център 24 часа в денонощието
0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 10207 - телефон за автоматична проверка на сметка