Таланти от близо и далеч идват в Казанлък за участие в VII Националeн конкурс за забавна песен „С песен да възродим доброто“, който ще се проведе на 9 и 10 март 2019 година. Организатори са НЧ „Възродена Искра – 2000” и Община Казанлък. Конкурсът ще премине под патронажа на кмета на община Казанлък.

В песенното състезание ще вземат участие над 180 индивидуални изпълнители и вокални състави, които ще покажат майсторство, талант и сценично поведение. Жури от професионални музиканти с председател Хайгашод Агасян ще оценява таланта и артистизма на малките изпълнители от цяла България.


Община Казанлък ще връчи три специални награди в отделните възрастови групи. НЧ „Възродена Искра – 2000” ще зарадва отличилите се участници с награди, дипломи и медали.

Началото на конкурса е на 9 март от 9:00 часа. той ще продължи и на следващия ден, 10 март, от 10:00 часа във Военен клуб – Казанлък. Жителите на града на розите и техните гости са "Добре дошли" на песенното състезание, което обещава много емоции и хубава музика.