Тръгва телевизията на Слави

Oт утрe, 1 ноември, сигналът на „7/8 ТВ“ ще бъде достъпен в ефира на всички кабелни и сателитни разпространители в цялата страна. Това означава, че от утре до реалния й старт, по „7/8 ТВ“ ще се излъчва информационно-развлекателен блок. Той ще може да бъде гледан от зрителите в цялата страна на 78-и канал за всички кабелни и сателитни оператори, а за абонатите на „Булсатком“ - на 178-и канал. Това публикува Слави Трифонов в своята Facebook страница по повод старта на новата телевизия.

Програмата на "7/8 ТВ" започва на 4 ноември от 19.00 часа с TV DIGEST - развлекателно-информативен блок. Коментарното публицистично предаване е наречено „Студио Хъ”, прогнозата за времето ще представя Иван Атанасов –Ванката. "Шоуто на сценаристите" е разделено на две части, като между първа и втора част е „Вечерното шоу на Слави Трифонов”.

Както по-рано писа zakazanlak.bg, шоуменът, който влезе и в политиката с новоучредената партия "Няма такава държава", купи лиценза за излъчване на регионалната телевизия „ТВ Стара Загора”, която скоро преди това е получила лиценз и за национален ефир.