Код 70 или просто "Сезонът е любов" .

Така изглежда поредният съдбовен знак, който "срещна" представителите на листата с кандидати за общински съветници от местна коалиция "Алтернативата на граждантите". Адвокат Мариета Пепелешкова и инж. Владимир Чучумишев уважиха срещата на поетесата, художничката и психолога- терапевт от Стара Загора, с поетичното име Елена Мури.

На срещата бе представено творчеството на Мури, в което се оказа, че има и специална поетична книга с код, с чийто стихове преди това самата поетеса докосна душите на присъстващите.

Цветната поетична приказка на Елена Мури с името " "Сезонът е любов" има точно 70 стихотворения и поетични щрихи, посветени на радостта от живота, щедростта и любовта - като мярка за отношение към хората.

70 е номерът в интегралната бюлетина за местните избори, с който се явяват в тях представителите на местната коалиция "Алтернативата на гражданите".

Впечатлена от каузата да служат на хората и своя град и община, споделена от представителите на "Алтернативата на гражданите", Елена Мури остави специални послания на книгите си, които закупиха кандидат съветниците за любителите на поезията.

Приятели на поезията, могат да открият тези книги в Предизборния щаб на местната коалиция "Алтернативата на гражданите".



Номер 70 в бюлетината за общински съветници



Всеки, който желае да се срещне и постави свои въпроси, проблеми и идеи пред кандидадите за съветници от "Алтернативата на гражданите" може да го направи всеки ден от 8 до 22 часа в Предизборния щаб, който се намира на бул. " Розова долина" №5 в Казанлък.


https://www.facebook.com/alternativatanagrazhdanite/
https://alternativatanagrazhdanite.com/

http://www.zakazanlak.bg/alternativata-na-grazhdanite-mestni-izbori-2019-43




Купуването и продаването на гласове е престъпление!