И тази година благотворителната акция „Дядо Коледа” на Сдружение ”Бъдеще за децата” приключи с успех. Вместо предвидените 130 деца, 168 малчугани ще бъдат зарадвани с пожеланите от тях подаръци. Деца сираци, деца в социално слаби семейства, деца с увреждания ще получат своята искрица надежда, че добрият старец съществува. А зад него стоят дарителите - хора с големи сърца, отворени за добри дела.

Колело, детски играчки, образователни материали и още много други изненади се крият в пъстрите, празнично опаковани пакети, които днес потеглят към домовете на героите, описани в Коледните истории на сдружението. Подаръци има за обитателите на малките семейни къщи, които ще усетят още по-осезаемо уюта на дома.

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 6-и декември и приключи на 20-и декември. Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил пет коледни дръвчета в различни точки на община Казанлък и в община Павел баня.

На всяка една от вълшебните елхи имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, желаещите да се включат в кампанията се запознаха с детето и неговото семейство и подготвиха подарък, съобразен с неговата възраст и интереси. До Бъдни вечер всяко едно от 168-те деца ще получи своята коледна изненада от доброволците на сдружение „Бъдеще за децата”.