В първата декемврийска "Трибуна"

Забележителното представяне на „Арсенал“ Казанлък по време на Международното изложение за военна техника в Джакарта –Индонезия – INFO DIFENS EXPO- 2018 е основна тема на новия брой на вестника, който чете Казанлък- „Трибуна Арсенал“.

Работещите в дружеството ще научат интересни подробности за електронната програма, квъведена във фирмата, която изчислява работното време до минута, с цел минимизиране на грешки и субективизъм.
Изданието отделя внимание и на бъдещите проекти и сфери на дейност, в които ще работи новият стар обществен посредник на Казанлък- Гинка Щерева. За различния прочит на времето към историческите факти и за това какво остава след нас, е разговорът с директора на Научния архив на БАН – доцент Валери Кацунов.
Срещата с поредното славно момиче от Алеята на арсеналската гордост този път е с бивша възпитаничка на професионалното училище, останало в историята „Фридрих Енгелс“, но създало безценни кадри за казанлъшката оръжейница- „светлата Светла от Хромажната на „Арсенал“.

За тези, които правят плановете си отрано, изданието публикува и новата лятна оферта за почивка на море на станция „Арсенал“ – Несебър, както и обяви за свободните работни места в дружеството.

Срещата с Времената и Хората този път е с един изключително интересен човек, лекар и мисионер, определен от времето като най- големият изследовател на Африка- Дейвид Ливингстън.

Тези и още интересни четива, в новия брой на „Трибуната“ .

Онлайн форматът на изданието, може да се прочете и тук:http://www.zakazanlak.bg/archive/197.pdf