От новия брой на "Трибуната"
За просперитета на „Арсенал“, за Казанлък и за това как отбелязаха своята 140 годишнина от създаването на дружеството арсеналци, пише новият борй на вестника, който чете Казанлък- „Трибуна Арсенал“.
В броя му днес ще научите подробности и за нов проект, по който ще работи арсеналската забавачница, за началото на новата колежанска учебна година и кой се записа в нея, както и за поредното 18-то гостуване на ансамбъл „Арсенал“ при неговите японски приятели.

За императорската покана и императорските дарове, както и за предстоящото отбелязване на Дните на японската култура у нас и 20-та годишнина от създаването на приятелски връзки между Казанлък и няколко японски града.

Срещата на броя е с едно от най- очарователните лица на „Арсенал“, което организира международните участия на фирмата- Ивелина Димитрова и за скъпия спомен, който пази от среща с папа Бенедикт 16.
С фотоси, уловили настроенията на празника и тези от делника на арсеналци, разказват две поредици от страниците на новия брой на „ Трибуната“.

Тези и други информации за важни неща, свързани с района, афиш за възможгните културни посещения, както и сериозен анализ, посветен на здравеопазването в Бълаария и какво очаква гражданите след новите реформи, са други теми от броя.

Изданието има и онлайн версия, тя може да се прочете ТУК: