В Районното управление в Казанлък трима души са съобщили на 8 януари за извършени кражби в града. 52-годишна жена е заявила, че на 7 януари 2019 г., около 19.15 ч. в жк "Изток" е била застигната в гръб от двама непознати мъже, като единият от тях е отнел със сила дамската и́ чанта, съдържаща сумата от 20 лв. и лични документи.

Същия ден 47-годишен казанлъчанин е съобщил за извършена взломна кражба от заведение, намиращо се в Казанлък, на ул. "Илинден". На място е установено, че в периода от 19:00 ч. на 7 януари до 05.55 ч. на 8 януари 2019 г. е проникнато в обекта, след като е взломен катинара на метална решетка, и са отнети 2 LCD монитора, лаптоп, конзола на телевизионна игра и сумата от 40 лв. на монети.

От дома на 40-годишна жена, намиращ се на ул. „Пушкин“ в Казанлък, е извършена кражба, за която тя е подала жалба в полицейското управление. На място е установено, че неизвестен извършител, чрез използване на техническо средство, е взломил заключващ патрон на водната врата, проникнал е в жилището и е отнел сумата от около 300 лева.

По трите случая са образувани досъдебни производства за престъпления по НК.